Om oss

Vi tror at samarbeid med kommune, stat, lokalt næringsliv og sosiale entreprenører er en viktig suksessfaktor for å løse utfordringer i lokalsamfunn. 

Søndre Unlimited er en del av områdesatsingen i Bydel Søndre Nordstrand, Oslo sør-satsingen. Og en del av nettverket Norge Unlimited, som er en plattform og metodikk for nabolagsinkubatorer i Norge. 

Vi samarbeider tett med Tøyen Unlimited og Storhaug Unlimited, for å lære av deres mangeårige arbeid for sosiale entreprenører på Tøyen og i Stavanger, samt for å utvikle konseptet og sikre kvalitet i alle ledd. Les mer om Unlimitedmodellen og erfaringer fra Tøyen Unlimited her.

Søndre Unlimited består av Prosjektleder Rosa Engebrigtsen Bye, og styremedlemmer Aina Landsverk Hagen, Umar, Sigrid, Haroon og Nisrin. 

Kontakt

Rosa Engebrigtsen Bye

Kontaktperson Søndre Unlimited
Områdesatsingen i Bydel Søndre Nordstrand

Du er velkommen til å ta kontakt med oss i forkant av søkeprosess for å finne ut hvilken pakke som passer best for deg. Det er også helt greit å ta kontakt uten å ha en konkret idè, men på bakgrunn av ditt engasjement for utfordringer i lokalsamfunnet som du ønsker å gjøre noe med.

Telefon: 452 39 941
E-post: post@sondreunlimited.no

Kart

Holmlia sentervei 9, 1254 Oslo